Een geheime wapen voor waterflesje met logo

Bekijk op deze plaats een specificaties daar waar de logo met dien voldoen. U dan ook ontvangt over het nagenoeg iedere keer eerst ons digitale drukproef ieder e-email. Voldoet uw logo ook niet met een richtlijnen wegens aanleveren? Geen probleem. Wij maken de logo kosteloos na.

Het drukken met waterflessen kan al in korte hoeveelheden, dit kan zijn afhankelijk met het type fles. Neem aanraking betreffende ons op wegens de mogelijkheden ofwel e-mail direct tot leestip@grassys.nl Het allerbeste kunt u dan ook direct de logo meesturen opdat we onmiddellijk hierop kunnen anticiperen.

Dit zijn kosten vanwege het zetwerk, het vervaardigen aangaande een drukplaten en het instellen over de drukmachines. Een instelkosten variëren per besteld artikel, ieder drukkleur/tekst en per positie, tenzij anders vermeld.

Flesje 500 ml Flesjes mineraalwater met 500 ML voorzien met eigen logo ofwel bekendmaking, dit mineraalwater kan zijn afkomstig aangaande de oudste natuurlijke bronnen. Beschikbaar van 96 flesjes, deze flesjes geraken geleverd in doorzichtige 500ml PET-flessen, die producten geraken geleverd in optionele kleur schroef / bril glazen dop en hoogglans gelakte labels.

Al die flessen geraken geleverd met schroefdoppen. De etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Daar kan zijn keus uit mineraalwater met of zonder koolzuur Flesjes bestaan volmaakt als eigen brand drinkwater in onder andere horeca ofwel op evenementen.

Een Dopper relatiegeschenk kan zijn een betrouwbare investering. Wanneer jouw deze milieuvriendelijke en duurzame flessen weggeeft, beseft je echt dat jouw hoge ogen gooit voor jouw klanten. Denk onder andere aan ons leuk eindejaarsgeschenk. Ons Dopper is tevens ideaal vanwege onderweg. Speel daar op in. Zal ons betreffende jouw zakelijke relaties op vakantie? Geef ons Dopper mee.

Dopper Voordeelset 6 kleurenHelp mee aan een beter milieuExtra veel voordeelAlle Doppers zijn BPA (Bisfenol A) vrijDe Dopper kan zijn ons perfecte fles wegens onderweg ofwel in een sportschool.

Het resultaat is een de gelegenheid om te kiezen voor een snelste levering (op deze plaats betaalt u ook niet extra wegens!). Heeft u dan ook niet zoveel haast betreffende de etiketten wegens op uw flessen, dan ontvangt u korting voor een langduriger levertijd. Dit kan u uiteraard absoluut alleen bepalen.

Hieronder vind jouw de werktekening(en) en/ofwel informatiesheet(s) van je gekozen middel. Een bestanden bestaan eenvoudig te downloaden, opdat jouw regelrecht met de slag kunt met je ontwerp! En kom je er zeker ook niet zeker uit? Neem vervolgens gerust contact op betreffende één over de medewerkers.

Met bestaan 490 ml is deze rvs Dopper echter kleiner vervolgens de Dopper Steel doch deze is echt niet niet zo stoer en sexy. Int

Bobble kan zijn click here een perfecte uitkomst wegens dit meebrengen met ons flesje drinkwater. Dit strakke ontwerp en de werking aangaande het waterfilter zorgen een hippe look.

We optimaliseren voortdurend het druk- en orderproces, teneinde de klandizie beter en eerder te kunnen helpen aan chocolade met logo. Stuur jouw logo mee met jouw aanvraag en onze designers helpen jou op een smaakvolle manier reclame maken. Geheel vrijblijvend en gratis. Is dat even aardig!

Ja, ik verlangen is af en toe een mailtje ontvangen met trends, tips, nieuws of een aanbieding. U dan ook kan dit verder eventjes afwachten en u dan ook uitschrijven voor een allereerste eerstvolgende nieuwsbrief. Wij delen uw gegevens niet betreffende derden! Stel de belangstelling, in 5 werkdag antwoord

Zodra we uw bestelling binnen beschikken over regelen wij die alvast in vanwege fabricage en moeten we u ons digitale proef sturen ter goedkeuring.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een geheime wapen voor waterflesje met logo”

Leave a Reply

Gravatar